Stijltangen

Stijltangen met bedrukking

De stijltang wordt gebruikt om het haar te stijlen. Meestal wordt de tang gebruikt door meisjes. De stijltang wordt door het haar gehaald en door middel van de warmte wordt het haar stijl. De stijltang met ceramieken coating is een leuk relatiegeschenk voor meisjes die hun haar stijlen. De stijltang is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De stijltang relatiegeschenk kan bedrukt worden met een tekst of logo, waardoor er een gepersonaliseerde stijltang ontstaat. Een bedrukte stijltang zal zeker gewaardeerd worden door mensen die (vaak) hun haar stijlen.

Voor meer informatie of vragen over de bedrukte of onbedrukte stijltang relatiegeschenk, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Voor meer haarproducten, andere relatiegeschenken, gadgets en gifts, kunt u een kijkje nemen op onze website hsg-relatiegeschenken.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stijltangen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: