Stimorol senses

Stimorol senses met bedrukking

Stimorol senses zijn lekkere kauwgompjes, verpakt in een kartonnen hoesje. De flap van het hoesje kan opengeklapt worden, zodat de kauwgoms uit de verpakking gehaald kunnen worden. De kauwgoms zijn per stuk verpakt. Er zitten in totaal 7 stuks kauwgom verpakt in een pakje stimorol senses.

De verpakking is te bedrukken met een eigen tekst of logo, waardoor de bedrukte stimorol senses een uitstekend promotiemiddel is. De kauwgompakjes kunnen bijvoorbeeld uitgedeeld worden op beurzen of evenementen. Een bedrukt pakje kauwgom wordt al gauw meegenomen naar het werk, school of naar een uitje. Hierdoor wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot, omdat de tekst of het logo onder de aandacht wordt gebracht.

Voor meer informatie of vragen over de stimorol senses relatiegeschenk kunt u een kijkje nemen op onze website hsg-relatiegeschenken.com of kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stimorol senses? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: