Stoepkrijtjes

Stoepkrijtjes met bedrukking

Stoepkrijtjes zijn gekleurde krijtjes waarmee op de stoep of op schoolborden getekend kan worden. Ze zijn langwerpig, rond en leuk voor kinderen. Stoepkrijt is verpakt in een kartonnen verpakking met een opening, zodat de krijtjes te zien zijn. Garandeer plezier bij uw kinderen en neem de krijtjes mee op vakantie voor urenlang kleurplezier! In een pakje stoepkrijt zitten 6 stoepkrijtjes die allemaal een verschillende kleur hebben. Stoepkrijt lost op in contact met water dus is het geen permanente kleur waardoor krijt dus ook een leuk relatiegeschenk is voor families met kleine kinderen die overal op kleuren. Op kinderfeestjes, vrijetijdsactiviteiten of tijdens de vakantie zijn stoepkrijtjes onmisbaar omdat deze altijd voor plezier en vermaak kunnen zorgen, in welke situatie dan ook. Wilt u graag het geschenk personaliseren door middel van een opdruk of gravering voor een hogere attentiewaarde? Vertel ons waar u naar op zoek bent en wij creëren een uniek relatieschenk dat past bij uw bedrijf en doelgroep

Het is mogelijk om een doosje stoepkrijt te laten bedrukken, waardoor er een eigen ontwerp ontstaat. Het bedrukte stoepkrijt relatiegeschenk kan dan uitgedeeld worden op beurzen of evenementen, om zo de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bedruk de verpakking van de krijtjes met uw bedrijfsnaam, logo of zelfs een afbeelding en zie zo een leuke reclamedrager ontstaan. Bij het personaliseren van de stoepkrijtjes gaat het om een sticker die op de verpakking geplakt wordt. De sticker wordt aan de voorzijde van de verpakking geplaatst.

Neem gerust een kijkje op onze website als u op zoekt bent naar ander kinderspeelgoed, relatiegeschenken of producten die kunnen dienen als reclamedragers of promotionele geschenken. Wanneer u een product gevonden heeft dat aan uw wensen voldoet, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u verder nog vragen en/of opmerkingen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling zo prettig mogelijk te laten verlopen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stoepkrijtjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: