Stokbroodbakjes

Stokbroodbakjes met bedrukking

 

Bent u opzoek naar een uniek relatiegeschenk? Dan is het stokbroodbakje echt een perfect geschenk. De bedrukte stokbroodbak is een houten bakje dat perfect is voor de stukjes brood. U serveert de stukjes brood perfect in stijl!


U kunt het stokbroodbakje relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het stokbroodbakje is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. Het stokbroodbakje met opdruk zal zeker worden gewaardeerd door uw relaties.


Indien u niet het stokbroodbakje als relatiegeschenk heeft gevonden die u zocht, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u verder helpen met het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stokbroodbakjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: