Stolp Snoeppotten

Stolp Snoeppotten met bedrukking

 

Lijkt het u leuk om uw relaties of personeel te verrassen met een leuke  snoeppot?
Het potje heeft een inhoud van ongeveer 700 ml en is circa 96 mm breed en 113 mm hoog. De snoeppot wordt gevuld met toffees (drop of fruit) of met zuurtjes in gekleurde wikkels. Andere vullingen zijn op aanvraag.
De snoep pot wordt afgesloten met een stolpdeksel en is aan één zijde voorzien van een bedrukte sticker met daarop bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam. Daarom is de Stolp Snoeppot een goed promotiemiddel! Op het bureau, op de vergadertafel, of om uit te delen bij bijvoorbeeld een beurs of bijeenkomst. Dit zijn voorbeelden van  plaatsen waarbij de Stolp Snoeppot goed van pas komt. Omdat de pot doorzichtig is, ziet iedereen die langs de pot komt de lekkere snoepjes. Niemand kan de verleiding van een lekker snoepje toch weerstaan.. Elke keer dat iemand een snoepje pakt, ziet diegene de pot met daarop de bedrukte sticker. Dankzij de mooi gedrukte stickers en de lekkere snoepjes trekt de snoeppot de aandacht van een (potentiële) klant!
Omdat de snoeppotten niet heel groot zijn zijn de potten in hun geheel ook zeer geschikt om uit te delen. Het is natuurlijk erg leuk om een glazen potje vol met snoep in ontvangst te nemen!

Als u nog andere vragen heeft is dat ook mogelijk via onze klantenservice. We zijn telefonisch bereikbaar via (NL) 040/255.65.42 of (B) 011/55.34.83 of via de mail: info@hsg-relatiegeschenken.com

Bovendien kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen waarbij u deze al ontvangt binnen één werkdag!

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stolp snoeppotten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.