Stopwatchen

Stopwatchen met bedrukking

Een stopwatch is een meetinstrument dat gebruikt wordt om tijd nauwkeurig te meten. De stopwatch is een klok die u kan stoppen en terug kan starten. De stopwatch wordt vaak gebruikt bij loopwedstrijden of andere sportieve prestaties die gericht zijn op tijd. Veel digitale horloges beschikken automatisch over een ingebouwde stopwatch. Professionele stopwatches kunnen meerdere tijden opslaan, wat gemakkelijk is in loopwedstrijden. Hierbij kunnen meestal ook "rondetijden" worden opgeslagen. Bij deze functie van de stopwatch kan de tijd stilgezet worden, maar loopt de klok nog door op de achterdrong. Meestal bevat de stopwatch drie functies: start, stop en reset.

Een stopwatch is een leuk relatiegeschenk voor bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de sportsector en/of sportverenigingen. De stopwatch kan bedrukt worden door het logo en/of andere gegevens. Voor het assortiment aan stopwatches dat HSG relatiegeschenken aanbiedt, kan u verder klikken naar onze zoekpagina bovenaan.

Vindt u niet de stopwatch die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de stopwatch aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stopwatchen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: