Stormparaplu's

Stormparaplu's met bedrukking

 

Wie kent het probleem niet? Het vechten met een paraplu op een stormachtige dag, waarbij je al je trukken uit de kast moet halen om ervoor te zorgen dat je paraplu niet dubbel plooit! Nu is er verlossing: de stormparaplu is geboren!

De stormparaplu is een grote paraplu, die tegen hoge windsnelheden kan. Deze paraplu is meestal dubbellaags.

De stormparaplu kan op één of meerdere plaatsen worden bedrukt, wat de stormparaplu uitstekend geschikt maakt als relatiegeschenk! Een offerte aanvragen voor een stormparaplu kan u doen door onderaan verder te klikken naar de offertepagina. U kunt ook ons assortiment doorzoeken door bovenaan op de link te klikken en te zoeken naar stormparaplu. Voor vragen over de stormparaplu kunt u altijd terecht bij een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stormparaplu's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: