Strandballen 40 cm

Strandballen 40 cm met bedrukking

Bent u opzoek naar een leuk geschenk voor de lente of de zomer? Strandballen zijn al jaren populaire relatiegeschenken die leuk zijn voor alle branches. Wij bieden een ruim assortiment aan te bedrukken strandballen. De strandbal is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en verschillende afmetingen. Zo heeft deze roze-wit gekleurde strandbal een doorsnede diameter van 16 inch, dat overeenkomt met circa 40 centimeter. De te bedrukken strandbal is ook verkrijgbaar in blauw-wit. Omdat strandballen vaak onder ogen komen, bijvoorbeeld op het strand maar ook in het zwembad, is het een ideaal promotieartikel.

De beach ball is eenvoudig te bedrukken met een bedrijfslogo, naam, website of reclametekst. Dit maakt de 21 inch strandbal perfect inzetbaar als promotiemiddel en relatiegeschenk. De bedrukte strandbal is leuk als give-away op vakantiebeurzen en outdoor evenementen. Het is een ideaal geschenk voor zwembaden en bedrijven aan de kust. Wilt u op een originele, praktische en blijvende manier uw klanten, personeel, collega’s, leden en andere relaties verrassen? Dat kan met de tweekleurige strandballen die goedkoop te bedrukken zijn. Met de goedkope strandballen kunt u met een klein budget een groot publiek bereiken. De bedrukte strandballen zijn leuk voor iedereen!

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de strandbal met opdruk als relatiegeschenk. Wij kunnen een gratis drukproef leveren zodat u er kosteloos achter kunt komen of de bedrukking op de opblaasbare bal op uw wensen aansluit. De strandballen met opdruk zullen snel geleverd worden dankzij onze korte levertijden. Zo kunt u meteen beginnen aan de promotie van uw bedrijf! De bedrukte strandbal van 40 centimeter zal vaak onder ogen komen waardoor uw bedrijfsnaam onder de aandacht komt. Uw bedrijf wordt alsmaar bekender en uw relaties versterken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor strandballen 40 cm? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: