Strandballen 66 cm

Strandballen 66 cm met bedrukking

Strandballen zijn steeds populairder wordende relatiegeschenken die het vooral erg goed doen in de lente en in de zomer. Het is een leuk relatiegeschenk voor bedrijven en winkels die aan het strand liggen maar ook voor reisbureaus en vliegmaatschappijen is het een pakkend geschenk. Strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten zodat het naar eigen wens kan worden samengesteld. Zo is de beach ball 26 inch een van de grotere strandballen, verkrijgbaar in veel verschillende kleurencombinaties.

HSG Relatiegeschenken kan alle strandballen voorzien van een opdruk met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, website, logo of een pakkende tekst. De te bedrukken strandbal met een diameter van 66 centimeter is een van de grotere strandballen waardoor u meer ruimte heeft voor uw opdruk. De custom made strandbal zal overal mee naartoe worden genomen waardoor uw logo vaak onder ogen komt. Dit is natuurlijk erg gunstig voor uw naamsbekendheid. Bedrukte strandballen zijn verkrijgbaar tegen zeer lage prijzen zodat u met een smal budget een breed publiek kunt bereiken. Vakantiegangers zullen de 66 cm strandbal met logo overal mee naartoe nemen zodat er wereldwijd reclame gemaakt wordt voor uw bedrijf, winkel of vereniging. De opblaasbare ballen kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt om open dagen mee aan te kondigen of om reclame te maken voor een bepaald evenement. De bedrukte strandbal van 26 inch is een multifunctioneel relatiegeschenk die origineel, praktisch en blijvend is.

Op onze website kunt u ons compleet assortiment aan te bedrukken strandartikelen vinden zoals de PVC beach ball. Wij bieden een ruim aanbod zodat er voor elke branche het perfecte relatiegeschenk bij zit. Heeft u graag hulp bij het zoeken naar het meest ideale geschenk of heeft u vragen en/of opmerkingen over een van onze producten, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn er om u te helpen! HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van promotieartikelen, give-aways en relatiegeschenken. Wij bieden u de beste service, lage prijzen, uitstekende kwaliteit en een snelle levering. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor strandballen 66 cm? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: