Strandballen

Strandballen met bedrukking

Een standbal is een bal die vooral op het strand gebruikt wordt om mee te spelen. Een strandbal is altijd fijn om mee te nemen op vakantie, maar ook voor een dagje strand of namiddagje zwembad is de strandbal een onmisbaar attribuut!

Een strandbal is dan ook zeer geschikt als promotieartikel. De strandbal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Je hebt ook leuke variaties van de strandbal, zoals dieren aan de binnenkant van de strandbal.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een strandbal als relatiegeschenk, kan u bovenaan verder klikken naar ons assortiment aan strandballen. Hier kunt u dan ook uw offerte voor de strandbal als relatiegeschenk aanvragen. Deze offerte zal u dan zo spoedig mogelijk ontvangen.

Wilt u echter gewoon een strandbal kopen voor mee te nemen op vakantie/zwembad, dan kan u terecht op onze webshop http://www.worldofgifts.eu. Hier vindt u uw strandbal aan een zeer democratische prijs.

Vindt u niet de strandbal die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de strandbal aanvragen (zie onderaan).

Gerelateerde producten:
Strandstoel - Strandtas - Opblaasbare stoelSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor strandballen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: