Strandballen Varianten

Strandballen Varianten met bedrukking

 

Een strandbal is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en formaten. Deze zijn allen te bedrukken met een eigen logo en/of tekst Zo zijn er strandballen van 12”, 16” en 18”. Strandballen hebben verschillende doorsneden die variëren van ø 20 cm tot ø 22 cm tot ø 28 cm en tot ø 30 cm.
Vrijwel alle strandballen zijn gemaakt van frosted PVC. De meeste strandballen bestaan uit 6 segmenten. Segmenten zijn delen waaruit de strandbal is opgebouwd. De bekendste strandbal is de strandbal met een wat groter formaat, bestaande uit afwisselend witte en gekleurde strepen.
Vindt u het leuker om de strandbal in een neutrale kleur te hebben, zodat uw reclame die op de strandbal wordt gedrukt beter opvalt? Dan kunt u kiezen uit de kleuren oranje, geel, roze, blauw, lichtblauw, wit, rood, zwart en groen. Gaat u voor een strandbal met combinatiekleuren? Dan kunt u gaan voor een strandbal met afwisselend wit en rode strepen of voor de strandbal met afwisselend wit en blauwe segmenten. Wilt u iets bijzonders? Dan hebben we voor u de bedrukte strandbal met daarin een karakter van een olifant. We hebben ook strandballen met een voetbalopdruk of met een opdruk van de wereldkaart. Deze opblaasbare voetbal is vrij groot met ø 30 cm. De opblaasbare wereldbol heeft een afmeting van ca. ø 28 cm. Een opblaasbare strandbal in de vorm van een wereldbol is een leuk relatiegeschenk. Ook wanneer men geen zin heeft om actief te zijn op het strand is de opblaasbare wereldbol bruikbaar. Op de bedrukte strandbal in de vorm van een wereldbol staat namelijk heel de wereldkaart. Er is genoeg te zien dus op deze strandbal.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor strandballen varianten ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: