Strandlakens met spel

Strandlakens met spel met bedrukking

 

Een strandlaken is een grote handdoek, bedoeld om mee te nemen naar het strand zoals de naam zelf al zegt. Het strandlaken wordt gebruikt om op te liggen. Het is namelijk niet fijn om op zand of gras te gaan liggen. Vandaar dat we eerst een strandlaken neerleggen voordat we gaan liggen. Een strandlaken is meestal gemaakt van katoen en is verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Vele strandlakens hebben een printje of een opdruk waardoor de lakens minder saai worden. Een strandlaken wordt door iedereen gebruikt, ongeacht de leeftijd. Vandaar dat een strandlaken uiterst geschikt is als relatiegeschenk. Het is een nuttig relatiegeschenk wat zeker zal worden gebruikt. Een strandlaken is ook te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst waardoor het strandlaken een leuk promotieartikel wordt.

De meeste strandlakens met opdruk worden alleen gebruikt om op te liggen. Logisch zou je zeggen. Maar HSG Relatiegeschenken heeft voor u een strandlaken waarop je spelletjes kunt spelen. We hebben namelijk een strandlaken met spel. Dit is gewoon een handdoek met een opdruk die je nodig hebt voor het spelen van het spel. Wat voor spel kunt u zelf kiezen, er zijn strandlakens met het ´tic-tac-toc´ spel, beter bekend als het boter-kaas-en-eieren-spel. Deze handdoek is blauw met rood-kleurig. Ook is er een rood met zwart strandlaken met een schaakspel. U kunt dus heerlijk schaken terwijl u geniet van het zonnetje met dit schaakstrandlaken. Gaat u liever een potje mens-erger-je-niet spelen? Dat kan want we hebben ook een oranje strandlaken met een opdruk voor dat spel. De strandlakens zijn allemaal inclusief speelstukken en ze zijn ook allemaal te bedrukken met een tekst of een logo. Deze strandlakens met spel kunnen dus ook dienen als promotieartikel, wat de strandlaken met spel een geschikt relatiegeschenk maakt.

Deze bedrukte strandlakens met spel zijn zeer geschikt om mee te nemen naar het strand. Meestal vinden mensen het te veel moeite om spelletjes mee te nemen naar het strand omdat ze al zoveel moeten meenemen. Nu hoef je alleen nog maar je strandlaken mee te nemen, die je toch al had ingepakt, en de speelstukken die je bij de strandlaken krijgt: ideaal dus!klokken zijn klokken met een transparant/zwarte wijzerplaat of klokken met een witte wijzerplaat. De kleuren wit en zwart zijn neutraal zodat de klokken bij elke woning passen.

Gerelateerde producten:
Strandbal - Strandstoel - Strandtas - Opblaasbare stoel

Vindt u niet het strandlaken met spel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor het strandlaken met spel aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor strandlakens met spel? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: