Strandpinnen

Strandpinnen met bedrukking

U bent een dagje aan het uitwaaien op het strand maar wilt eigenlijk niet je handdoek verlaten om te gaan zwemmen, omdat u bang bent dat het strandlaken is weggewaaid wanneer je terugkomt. Herkenbaar? In dergelijke situaties biedt de strandpin uitkomst! De strandpinnen, ook wel bekend onder de naam strandlaken clips, handdoek haringen of strandpennen, zijn ontworpen om badlakens, handdoeken en picknickkleden op zijn plaats te houden. De pennen zijn gemakkelijk in het zand te steken waardoor de strandlaken als het ware aan het strand wordt vastgemaakt zodat zelfs bij grote windvlagen uw handdoek niet wegwaait! Verder zijn ze licht in gewicht en klein en daardoor eenvoudig mee te nemen in uw strandtas.

Bij ons kunnen de strandpinnen worden bedrukt met logo en tekst. Vandaar dat de strandpin ook goed in te zetten is als relatiegeschenk en reclame artikel! Op het strand zal uw bedrijfslogo onder duizenden ogen komen waardoor uw naamsbekendheid gegarandeerd zal vergroten! Het is een slimme zet om uw bedrijfslogo te verspreiden over drukbezochte plaatsen zoals stranden en parken. Bedrukte handdoek haringen zijn ook leuk om uit te delen op beurzen en evenementen.

U kunt de strandpinnen online bestellen op www.hsg-relatiegeschenken.com of vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u interesse in andere strandgeschenken of zomergadgets? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Onze medewerkers zijn al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van originele gadgets en het bedrukken ervan. Zij kunnen u dus alles vertellen over wat er op dit moment speelt en wat effectieve relatiegeschenken zijn voor uw bedrijf en uw doelgroep.

De strandpinnen met logo zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleurencombinaties die het beste passen bij de huisstijl van uw bedrijf. Naast plastic strandpinnen hebben wij ook andere strandlaken clips in andere vormen en designs. De bedrukte strandpennen mogen niet ontbreken in uw tas wanneer u een dagje naar het strand gaat of een leuke picknick voor de boeg heeft! Gebruik de bedrukte strandpinnen om uw strandlakens op de plaats te houden wanneer u even de plaats verlaat om een lekker ijsje te gaan halen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor strandpinnen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: