Strandsets

Strandsets met bedrukking

Productomschrijving

De strandset is speciaal ontworpen om gebruikt te worden op het strand. Met deze set zult u nòg meer plezier beleven aan een heerlijk dagje strand. In de strand set zitten een frisbee, beachbal, koeltas, en een opblaasbare tas (eventueel ook bruikbaar als kussen). De accessoires die in de set zitten, kunnen worden opgeborgen in de opblaasbare tas. Dit betekent dus dat deze set niet alleen erg leuk is, maar ook nog eens gemakkelijk om mee te nemen! De strand set is gemaakt van kunststof.

Bedrukte strandsets

U kunt de bedrukte strandsets bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Naast het bedrukken van de tas, kunnen alle producten ook afzonderlijk van elkaar bedrukt worden. Uw bedrijf zal dus altijd onder de aandacht blijven bij uw relaties en klanten.

Strandset met logo

Deze strandsets met logo bestellen kan eenvoudig via HSG relatiegeschenken. Wij hebben een snelle levering en bieden u een vrijblijvende offerte aan. Indien u ons uw logo toe stuurt, maken wij graag een digitaal voorbeeld voor u. U krijgt dan vooraf een goede indruk van de strandset met uw logo.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor strandsets ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: