Strandtassen

Strandtassen met bedrukking

Een strandtas is een tas die gebruikt wordt op het strand. Artikelen die vaak worden teruggevonden in een strandtas zijn een strandhanddoek, een zonnebril, kruiswoordraadsels, tijdschriften, een zwembril, speeltjes voor in het zwembad,...

Strandtassen hebben meestal een groot formaat, aangezien mensen veel spullen meenemen naar het strand. Een strandtas is meestal gefabriceerd van plastic, zodat de inhoud van de strandtas niet nat kan worden door het water van het zwembad of de zee.

Ons ruime assortiment aan strandtassen bevat verscheidene soorten strandtassen. Enkele voorbeelden van dergelijke strandtassen zijn een transparante strandtas, een trendy jute strandtas, een plunjezak / strandtas, een uitvouwbare strandtas, ... Al deze strandtassen bestaan in verschillende kleuren en vormen.

Het bedrukken van een strandtas heeft een leuk relatiegeschenk tot gevolg! Een werkgever kan zijn werknemers en relaties verrassen met een strandtas met het logo van het bedrijf erop. Vooral in de zomer is het geven van strandtassen een goed idee! Dit is niet alleen een leuke give-away, maar ook een goed reclame-item. HSG relatiegeschenken kan u goed informeren over de mogelijkheden van het bedrukken van een strandtas. Voor meer informatie over een strandtas of een gratis prijsofferte kan u HSG altijd telefonisch of via e-mail contacteren.

Vindt u niet de strandtas die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de strandtas aanvragen (zie onderaan).

Gerelateerde producten:
Strandstoel - Strandbal - Opblaasbare stoelSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor strandtassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: