Strandtenten

Strandtenten met bedrukking

Een strandtent relatiegeschenk komt handig van pas op het strand. Vaak waait het hard op het strand en willen de mensen toch graag beschut zitten. De strandtent met opdruk is dan de oplossing. Men kan achter het strandtentje uit de wind zitten. Ook kan men de schaduw opzoeken als ze even niet in de zon willen zitten. Er kunnen bijvoorbeeld ook spullen in het strand tentje gezet worden als men niet wil dat ze vol met zand komen te zitten. De strand tent relatiegeschenk hoeft niet per se meegenomen te worden naar het strand. Ook bij een bezoekje aan het park, komt een strand tent soms handig van pas.

Een bedrukte strandtent is een leuk relatiegeschenk voor mensen die regelmatig het strand bezoeken. Op een mooie stranddag zijn veel mensen aanwezig, waardoor uw bedrijfsnaam of logo opvalt onder de mensen. Bij de strand tent zit ook een handige opbergtas.

U kunt altijd een kijkje nemen op onze website hsg-relatiegeschenken voor meer zomerse producten, relatiegeschenken, give-aways en gadgets. Voor een vrijblijvende offerte kunt u op de button onderaan de pagina klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor strandtenten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: