Strandvoetbal sets

Strandvoetbal sets met bedrukking

 

Op de stranden zijn ze tegenwoordig steeds meer te zien; de strandvoetbal sets. Een strandvoetbal set bestaan uit 2 goaltjes, een mini voetbal en een pomp. De doeltjes hebben metalen gedeelten in zich, zodat ze op het strand niet snel weg kunnen waaien. Strandvoetbal is erg leuk om te spelen, voor zowel jong als oud. Met een strandvoetbal set heeft u uren speelplezier. Eigenlijk is een strandvoetbal set onmisbaar als u naar het strand gaat.


Strandvoetbalsets bestaan er in verschillende formaten en kleuren. Zo is er voor ieder wat wils. Het is mogelijk om de strandvoetbal set te bedrukken met bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf. Wat betreft de bedrukking zijn de mogelijkheden oneindig bij HSG. Een bedrukte strandvoetbal set is een leuk relatiegeschenk en ook meteen een ideaal promotieartikel.


Om een (bedrukte) strandvoetbal set te bestellen of voor meer informatie, kunt u contact op nemen met onze werknemers. HSG helpt u graag verder!


 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor strandvoetbal sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: