Stress Item Sleutelhangers

Stress Item Sleutelhangers met bedrukking

 

Omdat het niet goed is om te stressen moet je stress zoveel mogelijk zien te vermijden. Een anti stress item is de oplossing voor mensen die vaak stressen. Men kan alle stress kwijt in een anti stress item zonder er schade aan over te houden. Een anti stress item is een voorwerp gemaakt van een zacht materiaal zoals PU materiaal wat altijd in de oorspronkelijke vorm terug komt. Hoe hard je er ook in knijpt, hoe hard je er ook mee gooit: een anti stress item verliest nooit zijn oorspronkelijke vorm. Door het knijpen in een anti stress item wordt de doorbloeding gestimuleerd en dat werkt ontspannend. Omdat stress op de meest onverwachte momenten komt opdagen is het handig om een anti stress item altijd bij de hand te hebben. Dat kan met onze stress items aan sleutelhangers.

Al onze stress items aan sleutelhangers kunnen bedrukt worden met een eigen bedrukking zodat u uw relatiegeschenk compleet naar eigen wens kunt personaliseren. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfslogo en/of promotietekst uitstekend in zicht is op het te bedrukken antistress item wat leidt tot een vergroting van de bekendheid van uw bedrijf. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan bedrukte antistress items aan sleutelhangers dat alsmaar blijft groeien.

Onze nieuwste stress items bevestigd aan sleutelhangers zijn originele relatiegeschenken waar uw relaties ook echt iets aan hebben. De sleutelhangers met bedrukte stress items zullen niet snel worden weggegooid waardoor uw bedrijf nog lang onder de aandacht zal blijven. Zoals de bedrukte anti stress artikelen in de vorm van bouwhelmen en huizen erg leuke relatiegeschenken voor de bouwbranche zijn, zijn de stressitems in de vorm van voetballen en tennisballen originele promotieartikelen voor sportclubs. Ook voor de veeteelt hebben we antistress artikelen met opdruk zoals onze koe van PU materiaal. Bent u meer op zoek naar algemene te bedrukken antistress items aan sleutelhangers? Ook de anti stress smileys, hartjes en wereldbollen zijn echte eye-catchers!

Bestel de stress items aan sleutelhangers als relatiegeschenken op www.hsg-relatiegeschenken.com en geniet van alle voordelen die de stress items met zich meebrengen. Uw relaties zullen tevreden over u zijn, op de werkvloer zal een ontspannen sfeertje hangen en uw bedrijf wordt optimaal gepromoot!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stress item sleutelhangers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: