Stress mannen

Stress mannen met bedrukking

 

Met deze stress man hoeft u zich nooit meer gestrest te voelen. U kunt al uw frustraties en alle stress  op deze bedrukte stress man afreageren. In de stress man kan geknepen worden om de spanning te verminderen. Na het gebruik van de stress man zult u zich zeker een stuk beter. Ook wanneer u kwaad bent op iemand is de stress man een goede manier om uw frustraties te uiten. Het knijpen in de stress man als promotiemiddel is goed voor uw handspieren, ze worden hierdoor getraind.

De stress man kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Hiermee geeft u een eigen draai aan de stress man en heeft u een uniek product. Ook is de stress man met bedrukking een goed promotiemiddel. De bedrukking komt op de buik van de stress man te staan en valt dus goed op. De bedrukte stress man is het ideale product om uw boodschap over te brengen naar veel verschillende mensen.

In onze collectie hebben we nog meer artikelen die stress verminderd werken zoals de stessbal. Dus heeft u veel last van stress en wilt u een manier om deze kwijt te raken dan is de stress man als relatiegeschenk een ideaal product voor u. Kijk op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie over de stress man of de andere producten. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stress mannen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: