Stro hoeden

Stro hoeden met bedrukking

 

Hoeden worden steeds vaker als promotieartikelen ingezet. Dat komt doordat een hoed als relatiegeschenk altijd goed ontvangen wordt en doordat hoeden in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn zodat er voor iedere branche wel een perfecte hoed is. Zo is de stro hoed erg leuk voor tuinierbedrijven, reisbureaus, boerderijen en hoedenwinkels. Voor elke prijsklasse en elke branche hebben wij de perfecte hoed. Wij bieden een ruim assortiment. De keuze laten we aan u over! Heeft u graag hulp bij het zoeken naar de juiste stro hoed, neem dan gratis en geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn er om u te helpen!

De hoed van stro kan voorzien worden van een lint dat bedrukt kan worden naar uw eigen wens. Zo kan het lint worden voorzien van een logo, promotietekst of website naam. De gepersonaliseerde strohoed is leuk om weg te geven bij evenementen en beurzen. Zo kunt u reclame maken voor uw bedrijf, winkel of vereniging zonder dat u daar zelf extra moeite voor hoeft te doen.  Met de bedrukte stro hoeden als relatiegeschenken zal uw bedrijf extra opvallen en een promotionele impuls krijgen! Het is dus een slimme zet om uw klanten, personeel en relaties in het zonnetje te zetten met de bedrukte strooien hoed.

De te bedrukken band die om de stro hoed heen zit kan besteld worden in verschillende kleuren zodat u de stro hoed met logo kunt bestellen in uw eigen huisstijl. U kunt kiezen voor de kleur die uw bedrijf het beste promoot. HSG Relatiegeschenken biedt talloze mogelijkheden. Voor ons compleet assortiment aan te bedrukken hoofddeksels zoals petten, cowboy hoeden, oktoberfest hoeden, barets en mutsen met logo kunt u een kijkje nemen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com.  Wij bieden snelle levering, goede kwaliteit en lage prijzen. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stro hoeden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: