Stropdassen

Stropdassen met bedrukking

Een stropdas is een kledingsstuk dat rond de hals gedragen wordt. De stropdas is een lang stuk stof of leder dat rond de nek wordt geknoopt. Meestal wordt de stropdas gedragen door heren, maar tegenwoordig wordt ook de vrouw met de stropdas in het straatbeeld gespot.

Meestal is de stropdas gemaakt van katoen, polyester of zijde, maar soms worden wol en leer ook als materialen gebruikt voor het fabriceren van de stropdas. Een stropdas gemaakt van zijde is van een zeer hoge kwaliteit en ook duurder dan bijvoorbeeld een stropdas gemaakt van polyester.

Een stropdas kan worden gebruikt als relatiegeschenk. Bovenaan kunt u verder klikken naar onze zoekpagina en onze stropdassen bekijken. Vaak wordt de stropdas verkocht in een mooi doosje, waar u eventueel uw logo en/of andere gegeven op kunt laten drukken.

Wanneer u nog vragen heeft over een stropdas die u heeft gezien in ons assortiment, kunt u altijd een van de medewerkers van HSG relatiegeschenken contacteren.

Vindt u niet de stropdas die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de stropdas aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stropdassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: