Stylus balpennen

Stylus balpennen met bedrukking

Bent u van plan om een gepersonaliseerd relatiegeschenk in te zetten om uw naamsbekendheid te vergroten, de verkoop te bevorderen of uw relaties te versterken? Een stylus balpen bedrukt met logo en tekst is een relatiegeschenk van deze tijd! De touch screen pennen met bedrukking zijn multifunctioneel en daarom erg gewaardeerd.

Tegenwoordig zijn smartphones en tablets niet meer weg te denken uit onze steeds verder digitaliserende samenleving. De achterkant van een  stylus balpen kan gebruikt worden om een apparaat met touch screen te bedienen in plaats van vingers te gebruiken. De stylus pennen laten geen strepen en vlekken achter op het scherm en liggen daarnaast erg fijn in de hand. Een touch scherm reageert meteen op de stylus.

Wilt u graag de stylus balpen laten voorzien van een persoonlijke bedrukking met bijvoorbeeld uw belangrijkste bedrijfsgegevens? Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Van goedkope promotie touchscreen pennen tot luxe stylus balpennen, ons aanbod is enorm! De multifunctionele balpennen kunnen besteld worden in veel verschillende kleuren en kleurencombinaties. Ga voor de kleur die uw bedrijf het beste promoot!

Doordat de stylus balpen met bedrukking vaak gebruikt zal worden, zal uw logo of boodschap vaak gezien worden. Hoe praktischer het geschenk, hoe geschikter als reclamemiddel! Laat de touch screen balpen bedrukken met logo, tekst of slogan door HSG Relatiegeschenken. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het bedrukken van promotionele artikelen en hebben al veel klanten blij gemaakt.

Stylus pennen bedrukken met logo en tekst is een slimme zet. Uw bedrijf wordt alsmaar bekender bij potentiële klanten en tevens blijft uw bedrijf onder de aandacht bij bestaande klanten of klanten uit een ver verleden. De bedrukte balpennen met stylus zijn origineel en bovendien functioneel in gebruik!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stylus balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: