Stylus pen

Stylus pen met bedrukking

Een stylus pen of touchscreenpen is een pen bedoeld  voor gebruik op een touchscreen. Het prettige van een stylus pen is dat u er heel nauwkeurig mee kan werken.  Een ander voordeel is dat er geen vingerafdrukken op het scherm komen. Let op: niet elke stylus pen  is voor ieder apparaat geschikt.
De stylus pen is bij HSG Relatiegeschenken verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze. Deze stylus pen hoeft u gewoon aan uw telefoon vast te klikken en het is klaar voor gebruik.

De stylus pen kunt u laten personaliseren bij HSG-Relatiegeschenken. Hierdoor wordt het nog een leuker relatiegeschenk. U kunt de stylus pen laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De stylus pen is een geschikt geschenk voor in de elektronicabranche.

In ons assortiment vindt u diverse producten die gerelateerd zijn aan de stylus pen zoals de flowerpen en de parker pen.

Op HSG-Relatiegeschenken kunt u altijd vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stylus pen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: