Stylus Touch pen mobiele houders

Stylus Touch pen mobiele houders met bedrukking

 

Met de stylus touch pen voorkomt u dat er vingerafdrukken op uw tablet of mobiele telefoon komen. De stylus Touch pen biedt nauwkeurige touch en controle, terwijl je touchscreen beschermd wordt. De pen laat geen krassen achter! De Stylus Touch pen mobiele houder is een kleine stylus touch pen die u bijvoorbeeld aan de bovenkant van uw iPhone kunt vastmaken, in het gaatje waar normaal de oortjes in kunnen. Zo raakt u uw stylus touch pen met opdruk nooit meer kwijt. U kunt ook de stylus touch pen een kwart slag draaien, zo wordt de onderkant van de pen een steunpunt en kunt u uw tablet of telefoon rechtop zetten. 

U kunt de stylus touch pen mobiele houder laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. Laat de pen geheel naar uw wens bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De stylus touch pen mobiele houder is leuk met en zonder opdruk! Tegenwoordig hebben veel mensen een iPad of een telefoon met touchscreen, daarom is de bedrukte stylus touch pen mobiele houder het perfecte gift. De stylus touch pen mobiele houder relatiegeschenken is in het bijzonder geschikt om te geven of te krijgen in de elektronicabranche. 

In het HSG Assortiment vindt u diverse stylus pennen, u vindt onder andere de stylus touch screen cleaner en de USB stylus pen. De stylus touch screen cleaner is een handig product om uw iPad- of telefoonscherm schoon te maken. De USB stylus pen is een twee in één, de ene zijde van de pen is een USB stick en de andere zijde een stylus pen. De stylus touch screen cleaner en de USB stylus pen zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk in de elektronicabranche.

U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de stylus touch pen mobiele houder. U kunt de medewerkers van HSG Relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de stylus touch pen mobiele houder.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stylus touch pen mobiele houders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: