Stylus touch screen cleaners

Stylus touch screen cleaners met bedrukking

 

In het HSG Assortiment vindt u diverse stylus touch screen cleaners. U vindt onder andere de Stylus touch screen cleaner Walox, Stylus touch screen cleaner Lyptus en de Stylus touch pen screen cleaner Jake. De stylus touch screen cleaners zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De stylus touch pen screen cleaner is alleen verkrijgbaar in de kleur grijs met zilver.

De stylus touch screen cleaner Walox is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, rood, geel en blauw. De bedrukte stylus touch screen cleaner heeft aan de onderkant een stylus pen waarmee u kunt typen op een touchscreen telefoon of tablet. Wanneer u met de voor- of achterkant van de bedrukte stylus touch screen cleaner over uw beeldscherm heen veegt, wordt het beeldscherm weer helemaal schoon. U kunt de Walox stylus touch screen cleaner ook gemakkelijk aan uw telefoon vasthangen. Er zit een touwtje aan de stylus touch screen cleaner met een dopje zodat u de stylus touch screen cleaner in het gaatje , waar normaal de oortjes in gaan bij een iPhone en iPad,  kan vastklikken.

De Lyptus Stylus Touch screen cleaner is een klein vierhoekje waar aan de rechterbovenkant een stylus zit, waarmee u gemakkelijk uw telefoon kan bedienen. Zo komen er geen vingerafdrukken op uw beeldscherm. De Lyptus Stylus laat geen krassen achter. Wanneer u het kapje van de Lyptus stylus touch screen cleaner eraf haalt, verschijnt de touch screen cleaner. U kunt gemakkelijk met het voorwerp over uw beeldscherm heen strijken. U beeldscherm zal glanzend schoon worden. De Lyptus Stylus Touch screen cleaner met opdruk is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, wit en zwart.

De Stylus touch pen screen cleaner is een pen waar aan een zijde een stylus pen zit en wanneer u het dopje aan de andere kant van de pen eraf haalt er een doekje in zit. Zo kunt u gemakkelijk uw beeldscherm met het doekje schoonmaken.

U kunt de stylus touch screen cleaner laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. Laat het product geheel naar uw wens bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. De Stylus touch screen cleaner is leuk als relatiegeschenk en als promotiemiddel. Tegenwoordig hebben veel mensen een touchscreen telefoon of een iPad/Tablet. De Stylus touch screen cleaner is daarom een ideale gift. De Stylus touch screen cleaner is een perfect geschenk voor in de elektronicabranche.

 U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de stylus touch screen cleaner. U kunt de medewerkers van HSG Relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de stylus touch screen cleaner.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor stylus touch screen cleaners? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: