Survivalsets

Survivalsets met bedrukking

Een survivalset is een set met allerlei survival artikelen. Voorbeelden van dergelijke artikelen in een survivalset zijn onder andere: een warmtebehoudend deken, een zaklamp, naaigarnituur, een fluitje, een thermometer, een kompas, een rode lamp, een zakmes, een vergrootglas, een spiegel, een flesopener, enzovoorts.

U kunt een survivalset bestellen bij HSG relatiegeschenken. Ons assortiment aan survivalsetjes vindt u door op bovenstaande link verder te klikken naar de zoekpagina voor de survivalset. Meer informatie over een survivalset kunt u altijd verkrijgen bij een van de medewerkers van HSG relatiegeschenken.

Vindt u niet de survivalset die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor deze survivalset aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor survivalsets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: