Swiss Peak RFID weekendtas

Swiss Peak RFID weekendtas met kofferopening

Productomschrijving

Het ontwerp van deze Swiss Peak weekendtas combineert de draagbaarheid van een weekendtas met de handige organisatie en opening van een koffer. De zwarte weekendtas heeft een afmeting van 33x25x54 centimeter en is gemaakt van polyester. De Swiss Peak weekendtas heeft rondom een rits opening die toegang biedt tot dubbele compartimenten. Daarnaast is de polyester weekendtas voorzien van een 15,6-inch laptop compartiment. Ideaal voor zakenreizen! De achterzijde van de tas heeft een vak voor bijvoorbeeld tijdschriften of documenten en bovendien is er een gemakkelijk toegankelijk vak met rits en RFID-bescherming. RFID staat voor radio frequency identification, het is een technologie om van een afstand informatie op te slaan van bijvoorbeeld OV-chipkaarten, identiteitskaarten en bankpassen. De weekendtas heeft een RFID-blokkerend vak waardoor alle persoonlijke data wordt beschermd. Op deze manier wordt identiteitsdiefstal voorkomen. De bedrukte weekendtassen wegen 992 gram per stuk en zijn van het merk Swiss Peak. De RFID-blokkerende weekendtas met koffersluiting is PVC vrij en heeft een optimaal draagcomfort. 

Swiss Peak tassen met persoonlijke opdruk

Het is mogelijk om een persoonlijke opdruk op de Swiss Peak tassen te laten maken. Door de anti-skimming weekendtassen te voorzien van uw bedrijfsgegevens zoals een logo en een slogan, vliegt uw logo de wereld rond en wordt er optimaal reclame gemaakt voor uw bedrijf zonder extra moeite! Natuurlijk is het ook mogelijk om de weekendtassen onbedrukt te bestellen. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een prijsindicatie. Het is tevens mogelijk om een sample aan te vragen voor dit artikel. U krijgt dan het product opgestuurd zodat u kunt zien of dit product past bij de wensen van uw bedrijf. 

RFID-blokkerende weekendtas met logo

Al vanaf kleine aantallen kunt u de RFID-blokkerende weekendtas met logo bestellen. Maar hoe meer stuks u bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs wordt! Wij hanteren erg scherpe prijs-kwaliteit verhoudingen en korte levertijden.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor swiss peak rfid weekendtas? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: