T-shirts 150 gr

T-shirts 150 gr met bedrukking

 

Een T-shirt dankt zijn naam aan het feit dat in de uitgelegde vorm het shirt de letter T vormt. T-shirts worden dagelijks wereldwijd gedragen door zowel jong als oud en door zowel mannen als vrouwen. T-shirts zijn er in verschillende kleuren, maten, soorten en materialen. HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim aanbod aan verschillende T-shirts van topmerken zoals Slazenger. Het Ace T-shirt 150 grams van Slazenger is zeer geschikt als relatiegeschenk en als bedrijfskleding en kan tegen een scherpe prijs worden besteld op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com.

T-shirt 150 kan worden voorzien van een bedrukking of borduring naar eigen wens. Zo kan HSG ervoor zorgen dat de naam en het logo van uw bedrijf uitstekend in zicht zijn op de 150 grams T-shirts waardoor uw naamsbekendheid automatisch zal vergoten. Het is dus zeer gunstig om uw relaties, klanten en personeel te voorzien van een bedrukt T-shirt als relatiegeschenk. De te bedrukken T-shirts 150 gram zijn ideaal te personaliseren en zullen met open armen in ontvangst worden genomen door uw relaties.

Laat u verrassen door ons uitgebreid aanbod aan T-shirts met logo en ander promotioneel textiel van topmerken zoals Slazenger. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over de bedrukte shirts als relatiegeschenken, dan kunt u gerust contact opnemen met een van onze werknemers. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de juiste bedrijfskleding en de meest geschikte relatiegeschenken!

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor t-shirts 150 gr? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: