T-shirts 200 gr

T-shirts 200 gr met bedrukking

 

Een T-shirt  wordt ook wel een mouwtjeshemd of een T-hemd genoemd en heeft zijn naam te danken aan zijn vorm. Een T-shirt vormt namelijk in uitgelegde vorm de hoofdletter T. Er zijn shirts van verschillende merken, maten, vormen, kwaliteiten en materialen. Het 200 grams T-shirt is van 100% katoen met een hoog draagcomfort. T-shirts zitten zeer  comfortabel en worden dan ook dagelijks gedragen door mensen over de hele wereld. Zowel kinderen als volwassenen en zowel mannen als vrouwen dragen T-shirts als kledingstukken. Vandaar dat T-shirts populair zijn als relatiegeschenken. HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim aanbod aan T-shirts 200 grams.

Een T-shirt kan worden voorzien van een bedrukking. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsnaam en bedrijfslogo goed in zicht is op de shirts. Op deze manier wordt er optimaal reclame gemaakt voor uw bedrijf zodat uw naamsbekendheid automatisch zal toenemen. Het is dus een slimme zet om uw relaties te voorzien van een 200 grams T-shirt met bedrukking als relatiegeschenk. Zo blijft u bekend onder uw relaties en tevens zullen uw relaties versterken!

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u terecht voor het bezichtigen van ons compleet assortiment aan promotie textiel zoals bedrukte shirts 200 gram als relatiegeschenken. U bent bij ons aan het juiste adres als u opzoek bent naar originele relatiegeschenken tegen scherpe prijzen.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor t-shirts 200 gr? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: