T-shirts Contrast

T-shirts Contrast met bedrukking

 

T-shirts vormen de letter T in uitgelegde toestand. Vandaar de benaming T-shirt. T-shirt worden over de hele wereld gedragen door jong en oud, man en vrouw, groot en klein. T-shirts zitten comfortabel en worden dan ook vaak gebruikt als bedrijfskleding of werkkleding. T-shirts zijn ideaal om aan relaties, klanten en personeel te geven als relatiegeschenken. T-shirts zijn er in verschillende maten, soorten en kleuren. Zo kan een T-shirt een ronde hals hebben of een V-hals. Ook kan een T-shirt één kleur hebben of meerdere kleuren. Bij het contrast T-shirt zit er een contrast gekleurde band aan de hals en mouwen.

U kunt bij HSG Relatiegeschenken de contrast T-shirts eenvoudig en voordelig bestellen. Neem een kijkje op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Hier vindt u ons uitgebreid assortiment aan T-shirts van verschillende topmerken. Wij kunnen alle T-shirts voorzien van een bedrukking met de naam en het logo van uw bedrijf en/of een pakkende promotietekst. De bedrukte T-shirts zullen uw bedrijf optimaal promoten. Uw bedrijfsnaam komt vaak onder ogen waardoor uw bedrijf alsmaar bekender wordt. Het is dus slim om uw werknemers en andere relaties te voorzien van een gepersonaliseerd contrast T-shirt.

Het contrast T-shirt met opdruk kan worden besteld in verschillende kleurcombinaties zoals rood-geel, wit-navy, oranje-wit en koningsblauw-geel. De bedrukte T-shirts in contrastkleuren zijn echte eye-catchers en zorgen voor optimale promotie. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers indien u vragen en/of opmerkingen heeft over een van onze relatiegeschenken zoals de te bedrukken contrast T-shirts.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor t-shirts contrast? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: