T-shirts lange mouwen

T-shirts lange mouwen met bedrukking

 

T-shirts worden vaak gebruikt als werkkleding omdat T-shirts zeer comfortabel zitten en geschikt zijn voor alle leeftijden. Een T-shirt heeft zijn naam te danken aan zijn vorm. Het shirt vormt namelijk de hoofdletter T in uitgelegde vorm. Er bestaan zowel T-shirts met lange mouwen als met korte mouwen. HSG Relatiegeschenken heeft niet alleen promotionele artikelen. Ook voor bedrijfskleding en werkkleding bent u bij HSG aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod aan T-shirts met lange mouwen zodat uw werknemers ook tijdens de koudere dagen hun werk kunnen uitoefenen in alle comfort.

HSG Relatiegeschenken kan de T-shirts met lange mouwen eenvoudig bedrukken met een eigen opdruk zoals de naam en het logo van uw bedrijf en eventueel een pakkende promotietekst of slogan. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens uitstekend in zicht zijn op de bedrukte Tshirts met lange mouwen zodat er optimaal reclame gemaakt wordt voor uw bedrijf. Op deze manier komt uw bedrijfsnaam steeds vaker onder ogen wat natuurlijk erg positief is voor uw naamsbekendheid.

Te bedrukken T-shirts met lange mouwen zijn te bezichtigen en te bestellen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij leveren bedrukte T-shirts van top merken en van top kwaliteit! Het is dus zeer verstandig om uw lange mouwen T-shirts met opdruk te bestellen bij HSG.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor t-shirts lange mouwen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: