tablet relatiegeschenken

Tablet relatiegeschenken met bedrukking

 

Een tablet is een computer die in de hand kan worden gebruikt. Hij kan worden gezien als een grote, krachtigere pda of als een kleine laptop. Een pda is een personal digital assistant ofwel een zakcomputer of handpalmcomputer. Het belangrijkste verschil met een laptop is het (meestal) ontbreken van een toetsenbord.


U kunt de tablet precies na uw wens laten bedrukken. Door de bedrukking krijgt de tablet een persoonlijke tint. U kunt bij ons de tablet laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. U geeft een eigen draai aan de e-book zodat deze nooit hetzelfde is als een ander. De tablet met opdruk is een leuk product om cadeau te doen, iedereen zal er blij mee zijn.


Door de bedrukking van uw bedrijfsnaam en/of logo op de tablet is het ook een perfect promotiemiddel. Door de bedrukking kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en zal er goede reclame voor uw bedrijf gemaakt. Doordat het een stijlvol product is zal uw bedrijf flink in aanzien stijgen. De tablet is een echte trend dus het zal zeker een goede indruk achter laten bij uw relaties en vrienden.


De tablet zijn leuk en handig in veel branches. De bedrukte tablets zijn handig voor het werk en ook voor uw vrije tijd. De tablets met opdruk zijn handig voor onder andere zorginstellingen, apotheken en scholen. De tablets worden natuurlijk zeker gewaardeerd in de elektronische branche.


Tablets zijn een ware hype geworden dus erg leuk om aan het einde van het jaar als cadeau te ontvangen!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tablet relatiegeschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: