Tacx Bidons

Tacx Shiva Bidons bedrukken

Tacx Shiva bidons

De Tacx Shiva bidons behoort ongetwijfeld tot één van de meest gebruikte bidons! De bidon heeft een krachtig design en een opvallende klassieke schroefdop met een afsluitbare, lekvrije trektuit. U kunt de Tacx bidons met logo bestellen in diverse maten. Zowel de 500cc als de 750cc bidon is compleet naar uw wens te personaliseren. Wilt u een sportteam sponsoren met uw bedrijf? Het is een originele en slimme zet om het team te voorzien van bidons met uw logo! Bidons worden veelvuldig gebruikt en zijn echte eye-catchers. Ideaal inzetbaar dus als promotieartikelen!

Tacx Shiva bedrukken met uw logo

Wij kunnen de Tacx Shiva bedrukken met uw logo of naar de huisstijl van uw bedrijf voor optimale reclame. De stoere bidon heeft een dop met driekantige vorm wat extra grip geeft. Het grote gebruiksgemak maakt de bidon aantrekkelijk voor professionele sporters. De Tacx Shiva wordt dan ook veelvuldig gebruikt door top teams zoals professionele wielerploegen. Wilt u de bidons inzetten voor uw sportvereniging of voetbalteam? Het is een leuk idee om alle bidons te voorzien van het logo van uw club. Zo wordt er niet alleen optimale promotie gemaakt, het is tevens in één oogopslag duidelijk van wie de bidons zijn! De bijbehorende bidonkratten kunnen tevens bij ons besteld worden voor lage prijzen. Wij kunnen de Shiva bidons in full colour bedrukken. Ze zijn al leverbaar vanaf kleine aantallen. Hoe meer stuks u bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs wordt!

Hoogwaardige kwaliteit bidons

De Tacx bidons zijn hoogwaardige kwaliteit bidons en hebben een ergonomisch en tijdloos design. De bedrukte bidons kunnen nog lange tijd gebruikt worden zodat uw bedrijf, organisatie of vereniging nog vaak onder de aandacht komt. Daarnaast bent u ook nog eens milieubewust bezig aangezien de bidons gemaakt zijn van biologisch afbreekbaar kunststof! Via onze website kunt u een gratis offerte aanvragen voor de gepersonaliseerde Tacx bidons of voor een van onze andere drinkflessen. Laat u verrassen door de mogelijkheden! De bidon en de dop zijn beide in talloze kleuren verkrijgbaar zodat u kunt kiezen voor de kleurencombinatie die uw bedrijf of actie het beste vertegenwoordigd.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tacx bidons? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: