Tafel voetbal spellen

Tafel voetbal spellen met bedrukking

 

Een andere naam voor het tafel voetbal spel is ook wel kicker. Het bedrukte tafel voetbal spel is een spel waarbij op een tafel een voetbalwedstrijd wordt gespeeld met twee partijen van elf houten of kunststof pionnen die met ijzeren stangen aan de zijkanten van de tafel zijn verbonden. Door aan de ijzeren stangen te draaien veranderd de stand van het pionnetje.

Het bedrukte tafel voetbal spel is erg leuk voor feesten, horeca en voor thuis gebruik. Het voetbal spel heeft een glas houder aan de zijkant.

Laat het tafel voetbal spel relatiegeschenken geheel naar uw wens bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. Bedruk het voetbal spel met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het tafel voetbal spel is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. Het tafel voetbal spel is een geschikte manier om uw bedrijf te promoten. Het voetbal spel met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw klanten.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de tafel voetbal spel bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tafel voetbal spellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: