Tafellopers

Tafellopers met bedrukking

 

Een tafelloper is stof dat in een smalle strook is afgeknipt. De tafelloper dient ter decoratie in combinatie met een tafelkleed. De tafelloper wordt in het midden van de tafel over de tafel gedrapeerd, tussen de borden in. De afmetingen van de tafellopers zijn ongeveer half zo breed als de gedekte tafel. Meestal worden de tafellopers qua stof en kleur op het bijhorende tafelkleed afgestemd.

Het materiaal waarvan de tafellopers worden gemaakt is meestal katoen. Soms wordt de tafelloper ook gefabriceerd van vilt. Tafellopers zijn er in alle kleuren en prints te verkrijgen.

Tafellopers kunnen bedrukt of geborduurd worden, zodat de tafelloper gepersonaliseerd kan worden. Zo worden tafellopers een uniek relatiegeschenk. Vaak worden tafellopers in sets van 2 verkocht. Ook wordt de tafelloper in combinatie van ander huislinnen vaak verkocht.

Bovenaan kunt u verder klikken naar een klein assortimentje van de taffelloper. Onderaan kunt u echter een specifieke offerte aanvragen voor de tafelloper waar u naar zoekt.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tafellopers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: