Tafelparasols met uw logo & bedrukking

Tafelparasols met bedrukking

 

De bedrukte tafelparasol is ideaal voor horeca. U kunt de tafelparasol op de tafeltjes neer zetten. Uw klanten zullen dan kunnen genieten van de zon en tegelijkertijd nog kunnen genieten van hun koud drankje.

U kunt de tafelparasol laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukte tafelparasol is een perfecte manier om uw bedrijf snel en gemakkelijk te promoten. De tafelparasol is ook een geschikt relatiegeschenk. De tafelparasol met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw personeel en zakenpartners.

De tafelparasol met opdruk is verkrijgbaar in de kleuren oranje, groen, ivoor, roze, bruin, grijs, rood, paars, blauw en wit.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de tafelparasol bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u verder helpen met het zoeken naar een perfect relatiegeschenk voor uw bedrijf.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tafelparasols met uw logo & bedrukking? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: