Tafelvlaggen

Tafelvlaggen met bedrukking

Een tafelvlag is een kleine vlag die aan een stokje met een voetstuk hangt. Tafelvlaggen zorgen voor herkenbaarheid. Ze kunnen op tafel gezet worden tijdens vergaderingen of bijeenkomsten. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een vlag met campagnekleuren, maar ook de landenvlag is erg populair.

De tafel vlag kan bedrukt worden met een tekst of logo naar keuze. Op deze manier ontstaat er een gepersonaliseerde tafelvlag. Een bedrukte tafelvlag als relatiegeschenk is een geschikt artikel voor mensen die vaak vergaderingen regelen binnen een bepaalde organisatie.
Als er grote vlaggen hangen met de naam of het logo van het bedrijf, sluiten de kleine tafelvlaggen hier perfect bij aan. Ze vormen zo een mooie eenheid.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de bedrukte tafelvlag als relatiegeschenk. Voor meer vragen of informatie over de tafelvlag kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tafelvlaggen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: