Tafelvoetbal spellen miniatuur

Tafelvoetbal spellen miniatuur met bedrukking

 

Altijd tijd voor een klein spel tafelvoetbal. De set bestaat uit twee teams van zes spelers, twee ballen en twee ijzeren stangen aan elke zijde. De puntentelling kun je veranderen aan de zijkant door te schuiven met het vierkantje over de getallen 0 t/m 9.

U kunt het tafelvoetbal spel miniatuur relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het tafelvoetbal spel mini is geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook geschikt als promotiemiddel. Het tafelvoetbal spel miniatuur met opdruk is perfect als giveaway aan sportliefhebbers en uitermate geschikt voor voetballiefhebbers. Het bedrukte tafelvoetbal spel miniatuur zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over het tafelvoetbal spel miniatuur bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tafelvoetbal spellen miniatuur? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: