Tafelvoetbalspellen eigen ontwerp

Tafelvoetbalspellen eigen ontwerp met bedrukking

 

Tafelvoetbal is een spel waarbij een voetbalwedstrijd wordt gespeeld met twee partijen op een tafel met opstaande randen. Meestal wordt het spel gespeeld in horecagelegenheden of voetbalkantines maar er zijn ook tafelvoetbal uitvoeringen voor gebruik thuis. HSG Relatiegeschenken kan het tafelvoetbalspel compleet naar eigen wens bedrukken. Dit maakt de voetbaltafel geschikt als relatiegeschenk.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam en logo goed in zicht zijn op de eigen ontworpen tafelvoetbal zodat uw naam goed onder ogen komt met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. Op deze manier blijft uw bedrijf onder de aandacht. Het voetbaltafelspel met logo maakt reclame voor uw bedrijf zonder dat u daar zelf extra moeite voor hoeft te doen!

De bedrukt voetbaltafel is eenvoudig en voordelig te bestellen bij HSG Relatiegeschenken en wordt geleverd inclusief 10 witte ballen. Wij zorgen voor snelle levering, goede kwaliteit en lage prijzen. Bekijk ons volledig assortiment aan tafelspelen en andere artikelen op www.hsg-relatiegeschenken.com. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw eigen ontwerp tafelvoetbalspel. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tafelvoetbalspellen eigen ontwerp? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: