Tassen

Tassen met bedrukking

Een tas is een voorwerp dat gebruikt wordt om spullen in te vervoeren. Een tas is geen zak. Het verschil tussen beiden is dat een tas een handvat heeft. Het materiaal dat gebruikt wordt voor het vervaardigen van een tas kan sterk variëren. Zo kan een tas gemaakt zijn uit textiel, leer of kunstleer, of kan het een goedkoop item zijn van plastic.

Een tas kan vaak worden afgesloten met een rits of drukknop. Vaak bevat een tas ook verschillende opbergruimtes. Voorbeelden van een tas zijn de handtas, schooltas, weekendtas, aktetas, enzovoort.

Het bedrukken van een tas heeft een leuk relatiegeschenk tot gevolg! Een werkgever kan zijn werknemers en relaties verrassen met een tas met het logo van het bedrijf erop. Dit is niet alleen een leuke give-away, maar ook een goed reclame-item. HSG relatiegeschenken kan u goed informeren over de mogelijkheden van het bedrukken van een tas. Voor meer informatie over een tas of een gratis prijsofferte kan u HSG altijd telefonisch of via e-mail contacteren.

Slechts geïnteresseerd in een enkele tas? Dan moet je op onze online geschenkenshop zijn: http://www.worldofgifts.eu.

Vindt u niet de tas die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de tas aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: