Tassen met plat papieren handgreep

Tassen met plat papieren handgreep en bedrukking

 

Praktische tas met plat papieren handgreep. De platte handgreep, wit, bruin of gekleurd, is gelijmd en verstevigt aan de binnenkant van de tas. De papieren tassen zijn beschikbaar in 40 verschillende maten en papier kwaliteit. U kunt ervoor kiezen om de tas onderin te laten verstevigen met karton. U kunt de papieren tas precies zo maken als u wenst.

De tas met plat papieren handgreep relatiegeschenk kan bedrukt worden met uw bedrijfstekst en logo. Zo wordt deze tas een leuk relatiegeschenk om weg te geven aan uw relaties. Iedereen zal uw logo op de papieren tas zien staan, wat erg goed is voor uw naamsbekendheid. Deze tas met plat papieren handgreep is daar uitstekend geschikt voor, omdat deze ook over straat meegenomen wordt.

Bent u op zoek naar een ander relatiegeschenk dan de tas met plat papieren handgreep? In ons ruime assortiment aan promotionele artikelen zult u zeker het geschenk vinden wat perfect bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen naar aanleiding van de tas met papieren handgreep? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tassen met plat papieren handgreep ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: