Tassen van vrachtwagenzeil

Tassen van vrachtwagenzeil met bedrukking

 

Tarpaulin is een zwaar en waterdicht materiaal dat veelal wordt gebruikt als vrachtwagenzeil. De tas gemaakt van vrachtwagenzeil zorgt ervoor dat uw tas stevig en waterdicht is. De tas van vrachtwagenzeil met opdruk is leuk voor uitstapjes op vakantie. De bedrukte tas is ook geschikt voor evenementen.


U kunt de tas van vrachtwagenzeil (Tarpauline) laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking op de tas komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. De tas van vrachtwagenzeil relatiegeschenk is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. De tas zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In ons assortiment vindt u diverse soorten tassen, doordat er een ruime keuze is aan tassen kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is dat perfect bij u en uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over de tas van vrachtwagenzeil bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tassen van vrachtwagenzeil? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: