Tassenhanger sleutelhangers

Tassenhanger sleutelhangers met bedrukking

 

Ontzettend handig voor in een restaurant of café. U hoeft niet langer uw tas op de grond te leggen of hem vast te houden. U vouwt hem gemakkelijk uit en legt hem op tafel, vervolgens hangt u uw tas aan de tassenhanger en uw tas hangt niet op de grond. De tassenhanger sleutelhanger is helemaal gemakkelijk doordat u hem gewoon aan uw sleutelbos kan vastmaken.

U kunt de tassenhanger laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De tassenhanger is een geschikt relatiegeschenk en door middel van de bedrukking is de tassenhanger ook een geschikt promotiemiddel. De tassenhanger zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de bedrukt of onbedrukte tassenhanger sleutelhanger neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tassenhanger sleutelhangers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: