Teamtrolley's

Teamtrolley's met bedrukking

Zoekt u een trolley voor het sporten om bijvoorbeeld sportpakken in te vervoeren? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de teamtrolley. De bedrukte teamtrolley heeft een prachtig uiterlijk en is zeer handig in gebruik.


De teamtrolley relatiegeschenken kunt u bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking is de teamtrolley het perfecte promotiemiddel. Door de bedrukking op de teamtrolley wordt er binnen een korte tijd een grote naamsbekendheid opgebouwd. De teamtrolley zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


De teamtrolley is een perfect geschenk in de sportbranche. De bedrukte trolley is een perfect promotiemiddel en relatiegeschenk. Uw relaties zullen er zeker tevreden mee zijn.


Kunt u niet de perfecte teamtrolley relatiegeschenk vinden die bij u past? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u verder helpen met vinden van het relatiegeschenk dat perfect past bij uw bedrijf of evenement.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor teamtrolley's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: