Tekentangen

Tekentangen met bedrukking

Een teek is een vervelend diertje, omdat deze de ziekte van lyme over kan brengen. De teek moet daarom zo snel mogelijk verwijderd worden. Het is altijd handig om een tekentang bij je te hebben als je gaat kamperen of een rondje gaat wandelen in de bossen.

De tekentang kan bij HSG bedrukt worden met uw bedrijfskenmerken. Op deze manier is de tekentang ook een promotiemiddel waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot wordt. De tekentang kan uitgedeeld worden op beurzen of evenementen. De bedrukte tekentang relatiegeschenk is licht en klein en kan dus gemakkelijk meegenomen worden in uw tas of broekzak.

Op onze website staat een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken, promotionele gadgets en gifts. Neem gerust een kijkje. De medewerkers van HSG Relatiegeschenken staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw zoektocht naar het juiste geschenk, dus neem gerust contact op als u vragen heeft of meer informatie wil.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tekentangen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: