Tekenverwijderaars

Tekenverwijderaars met bedrukking

 

Tekenverwijderaars voor promotieacties laat u eenvoudig en voordelig bedrukken met logo en tekst bij HSG Relatiegeschenken. Zo kunnen uw relaties direct handelen bij een tekenbeet. Een origineel, praktisch en blijvend relatiegeschenk dat tevens voor optimale promotie van uw bedrijf zorgt!

Wij kunnen u helpen met het bedrukken van de tekenverwijderaar. Door de teken verwijderaar te voorzien van uw belangrijkste bedrijfsgegevens zoals logo, naam en slogan, kunt u optimale promotie voor uw bedrijf bereiken. Het grote drukoppervlak zorgt ervoor dat u de tekenverwijderaar compleet kunt personaliseren naar de huisstijl van uw bedrijf. Vraag gerust advies aan een van onze specialisten. Laat u verrassen door onze vele mogelijkheden! Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u een greep vinden uit ons uitgebreid assortiment.

De te bedrukken tekenverwijderaar heeft het formaat van een credit card en kan daardoor gemakkelijk ergens mee naartoe genomen worden zodat in geval van nood meteen gehandeld kan worden. Er zijn twee uitsparingen zodat zowel grote als kleine teken verwijderd kunnen worden.
Het is belangrijk om een teek binnen 8 uur te verwijderen. De bedrukte tekenverwijderaar neemt weinig ruimte in beslag en is licht van gewicht. Dit nuttige en blijvende relatiegeschenk zal vaak gebruikt worden waardoor uw bedrijfsnaam onder veel ogen komt. De bedrukte tekenverwijderaars gaan lang mee en uw naamsbekendheid zal aanzienlijk vergroten.

Teek verwijderaars zijn goedkope relatiegeschenken waardoor u met een smal budget een breed publiek kunt bereiken. De teken verwijderaars met bedrukking zijn ook bijzonder geschikt voor mailings en brievenbuspost door het platte formaat en lichte gewicht. De teken verwijderaar in creditcard formaat is gemaakt van polystyrol (PS) en heeft een afmeting van 85 x 55 mm. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de inklapbare tekenverwijderaar met loep zodat de teek met uiterste precisie verwijderd kan worden.

HSG Relatiegeschenken is al jaren gespecialiseerd op het gebied van relatiegeschenken, promotieartikelen en give-aways. Wij bieden een goede kwaliteit en een vooruitstrevende service. Goedkoop en snel zijn onze sleutelwoorden! De teekverwijderaar met logo is een praktisch, nuttig en blijvend relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tekenverwijderaars? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: