Tekstmarkers hand

Tekstmarkers hand met bedrukking

 

Bent u opzoek naar een exclusieve marker die heel uw bureau opfleurt? Dan hebben wij precies het product dat u zoekt namelijk de tekstmarker hand relatiegeschenk. De bedrukte tekstmarker hand geeft heel uw bureau een vrolijke sfeer. De tekstmarker hand met opdruk zijn markers in de vorm van een hand. De bedrukte tekstmarker hand heeft de kleuren blauw, groen, oranje, geel en roze.


U kunt de tekstmarker in bloemvorm relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking bereikt u in een korte tijd veel mensen en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf. De tekstmarker hand met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Heeft u vragen of opmerkingen over de tekstmarker in bloemvorm bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tekstmarkers hand? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: