Tekstmarkers in bloemvorm

Tekstmarkers in bloemvorm met bedrukking

Bent u opzoek naar een originele marker die heel uw bureau opfleurt? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de tekstmarker in bloemvorm relatiegeschenk. De tekstmarker in bloemvorm geeft heel uw bureau een vrolijke sfeer. De tekstmarker in bloemvorm met opdruk zijn markers in de vorm van een bloem. De bedrukte bloem marker heeft de kleuren geel, blauw, groen, roze en oranje.


U kunt de tekstmarker in bloemvorm relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking bereikt u in een korte tijd veel mensen en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf. De tekstmarker in bloemvorm met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Heeft u vragen of opmerkingen over de tekstmarker in bloemvorm bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tekstmarkers in bloemvorm? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: