Tekstmarkers

Tekstmarkers met bedrukking

Een tekstmarker is een stift waarmee u belangrijke stukken tekst kunt markeren. Een ander woord voor een tekstmarker is een accentueerstift, arceerstift, highlighter, markeerstift of simpelweg marker. Een bedrukte textmarker kan ook gebruikt worden om aan te duiden bij welk stuk tekst u was gebleven.

Een tekstmarker bestaat er in allerlei kleuren. Ook het design van de tekstmarker kan fel verschillen. Zo bestaan er tekstmarkers met verschillende kleurtjes in één, leuke vormpjes, transparante tekstmarkers, een balpen met tekstmarker in één, enzovoort. Zo kunt u zelf kiezen voor de kleurencombinaties die uw bedrijf het beste promoten. De markeerstift met bedrukking is een leuk promotieartikel en is daarnaast zeer geschikt als give-away tijdens evenementen, beurzen, congressen en vergaderingen.

Wanneer u op bovenstaande link klikt, kunt u het assortiment aan onze tekstmarkers bekijken. Een tekstmarker met logo is een origineel relatiegeschenk dat naast promotioneel ook erg functioneel is. De textmarkers kunnen dan bedrukt worden met het logo en/of andere gegevens van uw bedrijf.

Vindt u niet de tekstmarker die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de tekstmarker aanvragen (zie onderaan). Wij maken gratis een digitaal voorstel voor de bedrukte tekstmarkers als relatiegeschenken. Na goedkeuring gaan we gelijk voor u aan de slag! Wij hebben al jarenlang ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor tekstmarkers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: