Telefoon horloges

Telefoon horloges met bedrukking

Eindelijk is het ook in Europa verkrijgbaar, de telefoon horloge. De telefoon horloge is een telefoon in een horloge. U kunt de horloge gebruiken voor de tijd terwijl u ook met de telefoon horloge kunt bellen door de groene en rode knopjes op het horloge. U hoeft dus alleen maar een horloge om te doen en heeft u tegelijkertijd ook uw telefoon bij u.


Om de telefoon horloge nog unieker te maken kunt u hem laten bedrukken. U kunt de telefoon horloge bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De telefoon horloge is uitermate geschikt als relatiegeschenk het is leuk om te geven en om te krijgen. Doordat u de telefoon horloge kunt laten bedrukken wordt het ook nog een perfect promotiemiddel. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


In ons assortiment vindt u verschillende soorten en kleuren horloges. U vindt ook verschillende manieren om uw horloge op een veiligste manier op te bergen met bijvoorbeeld de horloge hoes en de horloge box.


Als u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor telefoon horloges? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: